Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Οι σταθμοί του μετρό που είναι κλειστοί με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Οι σταθμοί του μετρό που είναι κλειστοί με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο ένας μετά τον άλλον κλείνουν οι σταθμοί του μετρό, με εντολή της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από τις 08:00 το πρωί είναι κλειστοί οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ακρόπολη», «Μοναστηράκι», «Βικτώρια» και «Σεπόλια», στις γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό.

Στις 11:00, με εντολή της αστυνομίας, έκλεισαν και οι σταθμοί του μετρό «Αττική», «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής», σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Λίγο μετά τις 12:00 έγινε γνωστό ότι η αστυνομία έδωσε εντολή να κλείσουν άλλοι 14 σταθμοί: «Πανόρμου», «Αμπελόκηποι», «Συγγρού-Φιξ», «Ν. Κόσμος», «Δάφνη», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας», «Κεραμεικός», «Μεταξουργείο» στις γραμμές 2 και 3 και «Κ. Πατήσια», «Αγ. Νικόλαος», «Θησείο», «Πετράλωνα» και «Καλλιθέα» της γραμμής 1.


Επίσης, διακοπηκαν τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση «Αιγαίο» στη Ν. Σμύρνη έως το Σύνταγμα. Η κίνηση του Τραμ γίνεται από τη Βούλα έως τη στάση «Αιγαίο». 

Στο πλαίσιο των μέτρων για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου ισχύει από τις 05:00 το πρωί και έως τα μεσάνυχτα απαγόρευση των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων στις οποίες συμμετέχουν από τέσσερα άτομα και πάνω. Για τους παραβάτες προβλέπονται πρόστιμα από 300 έως 5.000 ευρώ. 

Παράλληλα, σε εφαρμογή είναι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., με επίκεντρο τα Εξάρχεια, για την αποφυγή επεισοδίων με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Για τα μέτρα έχουν επιστρατευθεί περίπου 5.000 αστυνομικοί, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν drones και ελικόπτερα. Επίσης, θα υπάρχουν 6 Αίαντες, που θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που υπάρξει ένταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 6.12.2020

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM