Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό - Πώς θα κινούνται τα οχήματα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό - Πώς θα κινούνται τα οχήματα Facebook Twitter
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
0

Προσωρινές διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας για τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από αύριο, στα τμήματα από Α/Κ Αράχθου έως Α/Κ Παναγιάς της Εγνατίας Οδού.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή στο πλαίσιο των απαιτούμενων εργασιών ελέγχου των συστημάτων διαχείρισης κυκλοφορίας (TMS) σηράγγων και ανοικτής οδοποιίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Εγνατία οδός, αύριο στις ώρες από 00:00 έως 6:00 πμ θα πραγματοποιηθούν διακοπές και εκτροπές στον ανισόπεδο κόμβο Μετσόβου - ανισόπεδο κόμβου Παναγιάς. Στις 26/11, κατά τις ώρες 00:00 έως 03:00 πμ, θα διακοπεί η κυκλοφορία στους ανισόπεδους κόμβους Αράχθου και Μετσόβου και η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Τρικάλων.

Στις 27/11, κατά τις ώρες από 00:00 έως 03:00 πμ, θα διακοπεί η κυκλοφορία στους ανισόπεδους κόμβους Περιστερίου έως και Αράχθου (κατεύθυνση προς Ιωάννινα) και αυτή θα εκτρέπεται στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Τρικάλων. Την ίδια ημέρα, από 02:00 έως 06:00 πμ, θα διακοπεί η κυκλοφορία από ανισόπεδο Κόμβο Αράχθου έως ανισόπεδο Κόμβο Περιστερίου (κατεύθυνση προς Γρεβενά). Οι εργασίες θα εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες λόγω χαμηλού κυκλοφοριακού φόρτου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ