Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Facebook Twitter
Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (Eurokinissi)
0

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό, σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν αναφέρει:

 

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύµου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα µε τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών.».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται από χθες το πρωί στον Ευαγγελισμό.

Ο Αρχιεπίσκοπος προσήλθε λίγο πριν τις 8πμ χθες και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στον 10ο όροφο, σε μονόκλινο δωμάτιο.

Καλά τα νέα και για τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό. Μιλώντας στο Mega η κ. Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, ανέφερε ότι η κατάστασή του είναι πολύ καλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, μεταφερθεί με αεροδιακομιδή από τα Τίρανα στην Αθήνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM