Συναγερμός στο «Αττικόν»: Διέφυγε ασθενής θετικός στον κορωνοϊό

Συναγερμός στο «Αττικόν»: Διέφυγε ασθενής θετικός στον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό που φεύγουν από τα νοσοκομεία ή τα ξενοδοχεία καραντίνας.

Πρόσφατο περιστατικό ένας ασθενής που είχε διαγνωστεί στο Δρομοκαΐτειο θετικός στον ιό και είχε μεταφερθεί στο «Αττικόν».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εν λόγω ασθενής, που φέρεται να είναι αφρικανικής υπηκοότητας, διέφυγε και η Αστυνομία τον αναζητά.  

Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 303 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 167 εντοπίζονται στην Αττική, 21 στην Κοζάνη, 8 στα Ιωάννινα, 6 στην Αχαΐα και 5 στην Εύβοια.

Την ίδια ώρα, σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων μπήκαν από τις 5 σήμερα το πρωί και για μία εβδομάδα η Αχαΐα και τα Ιωάννινα, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στις δύο περιοχές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM