Σκέψεις για περιοριστικά μέτρα σε πτήσεις από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία

Σκέψεις για περιοριστικά μέτρα σε πτήσεις από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία Facebook Twitter
Σκέψεις για αναστολή πτήσεων από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο Πολωνία (Eurokinissi)
0

Τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού ανησυχούν τους ειδικούς, με την κυβέρνηση να σκέφτεται την επιβολή περιοριστικών μέτρων σε πτήσεις από χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Star, στο τραπέζι «έχει πέσει» και το ενδεχόμενο ειδικών περιοριστικών μέτρων σε πτήσεις από την Γαλλία, την Ολλανδία, την Πολωνία και το Βέλγιο μετά την αύξηση των κρουσμάτων σε αυτές τις χώρες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η κατάσταση δε, κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, τον καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς και την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέττε Φρέντρικσεν να ακυρώνουν την αυριανή επίσκεψη τους στην Ελλάδα και τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ανακοίνωσε και έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM