Κακοκαιρία «Ιανός»: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων στην Καρδίτσα

Κακοκαιρία «Ιανός»: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων στην Καρδίτσα Facebook Twitter
Κακοκαιρία «Ιανός»: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων στην Καρδίτσα (Eurokinissi)
0

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων στην Καρδίτσα, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός».

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής υπηρεσίας που  μίλησαν στη LiFO.gr πρόκειται για την 43χρονη φαρμακοποιό, της οποίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη και τον 62χρονο στην Καστανιά Καρδίτσας, που κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού του.

Ο 62χρονος άνδρας θεωρείται αγνοούμενος έπειτα από μαρτυρίες κατοίκων ωστόσο άγνωστο παραμένει εάν όντως βρισκόταν μέσα στο σπίτι του την ώρα της κατάρρευσης της στέγης.

Πρόκειται δε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική για την περίπτωση, που οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για ζευγάρι εγκλωβισμένων.

Νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ζευγάρι τελικά αλλά μόνο για έναν άνδρα. Αυτή τη στιγμή μεταφέρονται τα φερτά υλικά από το σημείο, από άνδρες της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διαλευκανθεί εάν όντως υπάρχει εκεί εγκλωβισμένος ο άνδρας.

  

Τα σωστικά συνεργεία επιχειρούσαν μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα για τον εντοπισμό του. Οι έρευνες και για τους δύο ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά πληροφορίες για τρίτο αγνοούμενο, οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής που μίλησαν στη LiFO.gr, διευκρινίζουν ότι πρόκειται για την περίπτωση βοσκού στο Μακρυχώρι Καρδίτσας, ο οποίος επικοινώνησε με τις αρχές και γίνεται τώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού του ίδιου, και όπως είπε ο ίδιος, ενός ξαδερφού του, με τον οποίο εγκλωβίστηκαν σε χωράφι, όταν ξέσπασε η κακοκαιρία.

Νωρίτερα, δε ο άνδρας μίλησε στο Open TV :«Μας έδωσε ο Θεός ένα σημείο και καταφέραμε να σωθούμε. Ήρθε η ΕΜΑΚ το βράδυ δεν κατάφερε να μας βγάλει. Μας είπαν θα έρθουν το πρωί. Έχουμε ανέβει σε ένα τρακτέρ και περιμένουμε εδώ όλη νύχτα» είπε ο ένας εκ των δύο εγκλωβισμένων βοσκών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM