Αλεξανδρούπολη: Βρέφος έξι μηνών θετικό στον κορωνοϊό - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Αλεξανδρούπολη: Βρέφος έξι μηνών θετικό στον κορωνοϊό - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται βρέφος έξι μηνών που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήδη έχει γίνει και η διαδικασία λήψης δειγμάτων από την οικογένειά του για να διαπιστωθεί αν στο περιβάλλον του υπάρχουν και άλλα κρούσματα της νόσου Covid-19, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το βρέφος είναι από οικογένεια Μουσουλμάνων.

«Το βρέφος βρέθηκε θετικό στο πρώτο τεστ που του έγινε χθες ωστόσο του έχουμε κάνει και δεύτερο. Το μωρό παρουσίασε υψηλό πυρετό γι' αυτό και νοσηλεύτηκε ως ύποπτο. Εξετάστηκε, βγήκε θετικό το αποτέλεσμα, περιμένουμε τώρα και το δεύτερο αποτέλεσμα ώστε να είμαστε 100% σίγουροι γιατί υπάρχει πάντα και το ψευδώς θετικό», ανέφερε ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, στο newsit.gr.

Eν τω μεταξύ, στην Εντατική μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται από χθες η 82 χρόνων γυναίκα από την Ορεστιάδα η οποία εισήχθη στο Νοσοκομείο Αναφοράς στις 12 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δέκα ασθενείς με κορωνοϊό, οι έξι εκ των οποίων σε απλές κλίνες ενώ τέσσερις έχουν διασωληνωθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM