Κορωνοϊός: Κατέληξε 74χρονος στη Μυτιλήνη - 283 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κατέληξε 74χρονος στη Μυτιλήνη - 283 οι νεκροί στην Ελλάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI/APXEIOY
0

Άλλο ένα άτομο, το τρίτο τις τελευταίες ώρες, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας στα 283. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για 74χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης από τις 15 Αυγούστου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. 

Σύμφωνα με το lesvospost είναι το όγδοο θύμα του κορωνοϊού στη Λέσβο.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμη δύο ασθενείς, μια 92χρονη και μια 75χρονη, κατέληξαν στη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο προέρχονταν από οίκους ευγηρίας όπου καταγράφηκαν δεκάδες κρούσματα. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα του Σαββάτου, τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 11.386.

Ο τελευταίος ημερήσιος απολογισμός ήταν 187 νέες μολύνσεις, από τις οποίες οι 68 καταγράφηκαν στην Αττική.

Από τις περιπτώσεις κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας έως τώρα, οι 2.219 μολύνσεις (19,5%) θεωρούνται σχετιζόμενες με ταξίδι από το εξωτερικό και οι 4.970 (43,7%) σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM