Κορωνοϊός: Καλεσμένος σε γάμο στα Χανιά φέρεται να κόλλησε άλλους έξι

Κορωνοϊός: Καλεσμένος σε γάμο στα Χανιά φέρεται να κόλλησε άλλους έξι Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Καλεσμένος σε γάμο στα Χανιά φέρεται να κόλλησε άλλους έξι
0

Συναγερμό έχει προκαλέσει στον ΕΟΔΥ γάμος στα Χανιά μετά και την μεταφορά στενού συγγενή του ζευγαριού στην Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης του κορωνοϊού στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, ο γάμος πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες ένας καλεσμένος, χωρίς να είναι γνωστό αν είχε εμφανίσει συμπτώματα του ιού, μετέδωσε την ασθένεια σε τουλάχιστον 6 ακόμη άτομα.

Ανάμεσα σε αυτούς, που κόλλησαν τον ιό ήταν και στενός συγγενής του ζευγαριού, ο οποίος διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού ενώ βρισκόταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Χανίων, η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Η κατάστασή του πλέον είναι σταθερή, με αποτέλεσμα να αποσωληνωθεί και να νοσηλεύεται στην Μονάδα Αντιμετώπισης Κορωνοϊού του νοσοκομείου.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ορεινό χωριό στην Τοπική Κοινότητα Στύλου του Δήμου Αποκορώνου.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν φορείς από την τοπική κοινότητα, που επικαλείται το zarpanews.gr, κανείς από το χωριό ή την γύρω περιοχή δεν έχει κολλήσει τον ιό, αφού τα εν λόγω κρούσματα είναι κάτοικοι Χανίων, ενώ στο τραπέζι του γάμου δεν βρίσκονταν περισσότερα από 70 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι στα Χανιά επιβλήθηκαν έκτακτα περιοριστικά μέτρα από τις 24 Αυγούστου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με πληροφορίες από το zarpanews.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM