Κορωνοϊός: Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από κρούσμα

Κορωνοϊός: Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από κρούσμα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Εκκενώθηκε το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης προκειμένου να γίνει απολύμανση για τον κορωνοϊό

Η εκκένωση του κτιρίου (Νίκης 5-7, Σύνταγμα), έγινε βάση του πρωτοκόλλου που πρέπει να ακολουθηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι υπηρεσίες των υπουργείων θα επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα.

Σε καραντίνα τρεις υπουργοί της κυβέρνησης 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης, έκανε γνωστό ότι ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης δεν θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη και ότι μπαίνουν από σήμερα σε καραντίνα, καθώς ενημερώθηκαν ότι επενδυτής με τον οποίο συναντήθηκαν χθες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 

 

Λίγο αργότερα και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ενημέρωσε μέσω Twitter ότι και ο ίδιος μπαίνει σε καραντίνα, καθώς και εκείνος συναντήθηκε με τον ίδιο επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM