Κορωνοϊός: Live η ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Live η ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα Facebook Twitter
Live η ενημέρωση για τον κορωνοϊό - EUROKINISSI
0

Σε ζωντανή μετάδοση αυτήν την ώρα η σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα η ενημέρωση θα γίνει παρουσία του εκπροσώπου του υπουργείο Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα. Η επιστροφή του κ. Τσιόδρα στις ενημερώσεις- που γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή- είχε ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου, αλλά αρχικά τον αντικατέστησε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Παρόντες θα είναι τόσο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 183 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Συνολικά, οι μολύνσεις στη χώρα μας ανέρχονται σε 10.317 πλέον. Από αυτές, οι 2.089 περιπτώσεις (20,2%), θεωρούνται σχετιζόμενες με ταξίδι από το εξωτερικό και 4.570 μολύνσεις (44,3%) σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM