Μύκονος: Έξι κρούσματα κορωνοϊού σε ξενοδοχείο του νησιού - «Καταδρομικοί έλεγχοι»

Μύκονος: Έξι κρούσματα κορωνοϊού σε ξενοδοχείο του νησιού - «Καταδρομικοί έλεγχοι» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI
0

Έξι κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο της Μυκόνου και ενώ μικτά κλιμάκια πραγματοποιούν μυστικές, καταδρομικές επιχειρήσεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο στο νησί. 

Συγκεκριμένα, σε μία από τις επιχειρήσεις αυτές εντοπίστηκαν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μυκόνου έξι κρούσματα κορωνοϊού, τρία στο προσωπικό και τρία σε ενοίκους. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, διενεργήθηκαν διακόσια τεστ, ενώ για το ξενοδοχείο υπήρχαν καταγγελίες ότι έκρυβε κρούσματα.

Παράλληλα, σήμερα στο νησί έγιναν έλεγχοι στο προσωπικό δύο δημοφιλών εστιατορίων-μπαρ και αναμένονται τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα κλιμάκια, δε διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ακόμη, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν τεστ στους ταξιδιώτες 55 πτήσεων εσωτερικού και συγκεκριμένα από Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Τα μικτά κλιμάκια αποτελούνται από στελέχη της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του ΕΟΔΥ και της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, γυναίκα που εργαζόταν σε ξενοδοχείο σε νησί των Κυκλάδων βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα. Ωστόσο, όταν οι αρχές την αναζήτησαν για να διαπιστώσουν αν τηρεί τα μέτρα, δεν την έβρισκαν και τελικά την εντόπισαν στην Αθήνα, όπου εργαζόταν ως γυμνάστρια σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM