Στον εισαγγελέα Σύρου ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μετά την επίθεση σε αστυνομικούς της Μυκόνου

Στον εισαγγελέα Σύρου ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μετά την επίθεση σε αστυνομικούς της Μυκόνου Facebook Twitter
EPA
0

Ο διάσημος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, που συνελήφθη στη Μύκονο, μεταφέρθηκε σήμερα στη Σύρο για να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη σύλληψή του για επίθεση σε βάρος αστυνομικών στη Μύκονο οδηγήθηκε με περιπολικό στο πλοίο και πρόκειται να απολογηθεί αύριο για το σοβαρό επεισόδιο έξω από μπαρ της Μυκόνου.

Στον εισαγγελέα Σύρου ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μετά την επίθεση σε αστυνομικούς της Μυκόνου Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή του

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο, έξω από μπαρ του νησιού, μαζί με συμπατριώτες του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά όταν έφτασαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και άλλα άτομα από την παρέα του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια και σωματικά στους ένστολους.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και προσήγαγαν συνολικά τρία άτομα, βρετανικής καταγωγής, μεταξύ των οποίων και τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η ένταση συνεχίστηκε και στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου αφού, οι τρεις προσαχθέντες επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του αρνείται τα πάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Maguire (@harrymaguire93) στις

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να «χρηματίσει» τους αστυνομικούς για να μην προχωρήσει η σε βάρος του δικογραφία.

Το επεισόδιο για τον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ ξεκίνησε όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να χωρίσουν δύο ομάδες Άγγλων που τσακώνονταν.

Η μία ήταν η παρέα του διάσημου ποδοσφαιριστή, στην οποία ήταν επίσης οι συναθλητές του Μάρκους Ράσφορντ και Μπράντον Γουίλιαμς και ο σταρ του Love Island Κρις Χιούζ. Η άλλη ήταν μία παρέα Άγγλων που φέρεται να ενόχλησαν τις κοπέλες που συνόδευαν οι ποδοσφαιριστές. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One year ago today ✍🏼❤️😁 #mufc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Maguire (@harrymaguire93) στις

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Maguire (@harrymaguire93) στις

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ο σύλλογος έχει ενημερωθεί για το επεισόδιο στη Μύκονο, στο οποίο φέρεται να ενεπλάκη ο Χάρι Μαγκουάιρ χθες βράδυ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Χάρι και συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Δεν θα κάνουμε κάποιο επιπλέον σχόλιο σε αυτή τη φάση».

Πέρυσι, ο Μαγκουάιρ είχε αποκτηθεί από την Μάντσεστερ με συμβόλαιο ρεκόρ για κεντρικό αμυντικό, αφού η συμφωνία με Leicester City είχε αγγίξει τα 89,15 εκατομμύρια ευρώ.

Η κάμερα του Mykonoslive.tv είχε καταγράψει χθες τον Μαγκουάιρ να διασκεδάζει στο νησί, πριν τη σύλληψή του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ