Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε τουρίστες - Κουρεύτηκε για να μην τον αναγνωρίσουν

Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε τουρίστες - Κουρεύτηκε για να μην τον αναγνωρίσουν Facebook Twitter
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα σε δέκα νεαρούς τουρίστες στη Χερσόνησο της Κρήτης. 

Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο, δέκα νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 έως 30 ετών πιάστηκαν στα χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου, όπου έκαναν τις διακοπές τους. Από τη συμπλοκή, ένας εικοσάχρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού ένας από τους συμπατριώτες του τον είχε καρφώσει στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι. O τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «Κρήτη TV» το βίντεο που κατέγραψε περιστατικός «αποτέλεσε το κρυφό χαρτί στα χέρια των αστυνομικών της Χερσονήσου» και η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα όπου κατέληξαν ο ένας μετά τον άλλο και οι 10 νεαροί που συμμετείχαν στη συμπλοκή. Κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή του ατόμου που χτύπησε το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι.

Μετά από έρευνες, εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, τα υπάρχοντα και τα δωμάτιά τους, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ανακάλυψαν ότι ο άνδρας με τα μακρυά μαλλιά και τα μούσια που φαίνεται να χτυπάει το θύμα είχε κουρευτεί με την «ψιλή» και είχε ξυρίσει τα γένια του για να μην μπορεί να αναγνωριστεί και να συνδεθεί με το επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη του θα γίνει από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.

 

 

Με πληροφορίες από Κρήτη TV

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ