Ηλεία: Ακυρώθηκε συναυλία στην Κουρούτα - Μετά από την παρέμβαση Χαρδαλιά

Ηλεία: Ακυρώθηκε συναυλία στην Κουρούτα - Μετά από την παρέμβαση Χαρδαλιά Facebook Twitter
0

Κατόπιν παρέμβασης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν πραγματοποιήθηκε συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας. 

Στον χώρο της συναυλίας βρέθηκαν αστυνομικοί που ζήτησαν να τηρηθεί ο νόμος και να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τελικά να αναβάλουν την εκδήλωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν τη σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».

Το θέμα είχε ανακινηθεί, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, από κατοίκους της περιοχής που επικοινώνησαν με την αστυνομία για την προγραμματισμένη συναυλία. Από την ΕΛ.ΑΣ έλαβαν την απάντηση πως αξιωματικοί θα βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ως προς το όριο των παριστάμενων, τις μάσκες και τις αποστάσεις.

Μετά τις καταγγελίες των κατοίκων στην Ηλία, ο Νίκος Χαρδαλιάς με δήλωσή του στην ίδια εφημερίδα, διεμήνυσε πως δεν θα επιτραπεί καμία συναυλία, πάρτι ή συγκέντρωση με περισσότερα από 100 άτομα, οπουδήποτε στη χώρα.

«Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ