Πύργος: Πατέρας πέρασε τον γιο του για αλεπού και τον πυροβόλησε

Πύργος: Πατέρας πέρασε τον γιο του για αλεπού και τον πυροβόλησε Facebook Twitter
0

Οικογενειακό ατύχημα με όπλο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε χωριό του Πύργου

Σύμφωνα με το τοπικό patrastimes, ένας 70χρονος πέρασε τον γιο του για αλεπού και τον πυροβόλησε στα πόδια, τραυματίζοντάς τον.

Το περιστατικό συνέβη στο αγρόκτημα της οικογένειας όπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ηλικιωμένος είχε αντιληφθεί την παρουσία μιας αλεπούς τις προηγούμενες ημέρες, αφού το αρπακτικό είχε επιτεθεί επανειλημμένα στις κότες του.

Χθες το βράδυ, περί τις 10:30 μία αλεπού εμφανίστηκε και πάλι και ο 70χρονος πυροβόλησε προς το μέρος της, χωρίς όμως να την πετύχει.

Πατέρας και γιος (που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα) έμειναν στο σημείο έως αργά. Κατά μια τα ξημερώματα ο ηλικιωμένος που βρισκόταν εντός της αγροικίας άκουσε πάλι έναν θόρυβο και θεώρησε πως η αλεπού είχε επιστρέψει.

Αμέσως βγήκε έξω και πυροβόλησε προς το σημείο πετυχαίνοντας όμως τον γιο του στα πόδια. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και ο πατέρας συνελήφθη.

Με πληροφορίες από patrastimes.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM