Επίθεση με τσεκούρι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός - Στάση εργασίας σήμερα στις ΔΟΥ

Επίθεση με τσεκούρι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός - Στάση εργασίας σήμερα στις ΔΟΥ Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος υπάλληλος της εφορίας Κοζάνης που μαζί με άλλους συναδέλφους του δέχτηκε χθες επίθεση με τσεκούρι ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, χθες διεκομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Εκεί έφτασε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με μεγάλα τραύματα κρανίου και κεφαλής. Αμέσως χειρουργήθηκε, βγήκε από το χειρουργείο ξημερώματα, ενώ τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Βαρύτατα τραυματισμένη μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και η 66χρονη υπάλληλος που επίσης δέχτηκε τα χτυπήματα σε κεφάλι και πρόσωπο. Η γυναίκα νοσηλεύεται στην ορθοπεδική μονάδα. Έχει χάσει το δεξί της μάτι και θα απαιτηθούν πολλές επεμβάσεις, από διαφορετικές ειδικότητες (γναθοχειρουργό, χειρουργό, οφθαλμίατρο και αργότερα πλαστικό), ώστε να αποκατασταθούν οι τραυματισμοί της. Ωστόσο, η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί και δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Μια 47χρονη υπάλληλος δέχτηκε τα χτυπήματα του δράστη στην πλάτη και το σβέρκο. Είχε ήδη χειρουργηθεί στο Μαμάτσειο Κοζάνης και τώρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη νευροχειρουργική μονάδα του Παπανικολάου.

Η τέταρτη γυναίκα δεν χτυπήθηκε από το δράστη, ωστόσο πάνω στον πανικό της να ξεφύγει, έπεσε από τις σκάλες και υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

 

Στάση εργασίας

Εν τω μεταξύ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφουτς τους εφοριακούς από την Κοζάνη, πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας έχει εξαγγείλει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στη Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM