Κορωνοϊός: Θετική αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»- Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση

Κορωνοϊός: Θετική αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»- Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

«Συναγερμός» σήμανε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία ειδικευόμενη αναισθησιολόγος βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της ιχνηλάτησης στις επαφές της αναισθησιολόγου και μέσα στο νοσοκομείο, ενώ ήδη κάποιοι έχουν τεθεί σε καραντίνα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Αρκετοί από τους εργαζόμενους έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ η αναισθησιολόγος- που εμφανίζει ήπια συμπτώματα- είναι σε καραντίνα στο σπίτι της.

Νωρίτερα την Τρίτη είχε γίνει γνωστό ότι εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην κατασκήνωση στη Χαλκιδική. Μετά την 15χρονη, θετική στον ιό βρέθηκε και μία 11χρονη, από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, έχουν καταγραφεί 3.826 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι είχαν καταγραφεί 24 νέες μολύνσεις σε 24 ώρες. Από αυτά τα κρούσματα, τα 4 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας και άλλα 3 «εισαγόμενα» προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο.

Ακόμη 6 κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, 4 στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, 3 στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, 2 στην περιφερειακή ενότητα Αττικής και από 1 στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης και στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM