Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο καθηγητής που κατηγορείται για αποπλάνηση 15χρονης μαθήτριας

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο καθηγητής που κατηγορείται για αποπλάνηση 15χρονης μαθήτριας Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο καθηγητής σχολείου των νοτίων προαστίων, που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθήτριας.

Ο 44χρονος εκπαιδευτικός φέρεται να αποδέχθηκε μέρος των κατηγοριών που τον βαρύνουν για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ´εξακολούθηση

Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η απέκτησε στενότερη επαφή με την μαθήτρια μετά τον Φεβρουάριο του 2020, που το κορίτσι έκλεισε τα 15 έτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως «βοηθούσε την ανήλικη με τα μαθήματά της», υποστηρίζοντας πως «ό,τι συνέβη, έγινε μία φορά», αναφερόμενος στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ο καθηγητής και πατέρας δύο παιδιών, που ζει με την οικογένειά του στην Αργυρούπολη είχε διοριστεί σε οργανική θέση σε σχολείο της Ηλιούπολης και προσέγγισε το κορίτσι πριν από περίπου έναν χρόνο, πιέζοντάς το συστηματικά για να «σχετιστούν». Η μητέρα της ανήλικης τους είδε τυχαία μαζί και αμέσως ειδοποίησε την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. 


Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του καθηγητή μετά από την καταγγελία της μητέρας της και, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό του βρέθηκαν μηνύματα και φωτογραφίες της ανήλικης. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ