Κόρινθος: Φωτιά στις Κεχριές- Εκκένωση κατασκήνωσης για προληπτικούς λόγους

Κόρινθος: Φωτιά στις Κεχριές- Εκκένωση κατασκήνωσης για προληπτικούς λόγους Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης σε δασική έκταση στις Κεχριές Κορινθίας.

Για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε η εκκένωση κατασκήνωσης που βρίσκεται στην περιοχή. «Η πυρκαγιά δεν απειλεί την κατασκήνωση, ο επικεφαλής αποφάσισε την εκκένωσή της για προληπτικούς λόγους, πιθανόν λόγω του καπνού», ανέφερε στη LiFO εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενισχύθηκαν πριν από λίγο. Αυτή την ώρα, μάχη με τις φλόγες δίνουν συνολικά 79 πυροσβέστες, με 18 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Από αέρος, στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM