Προ των πυλών οι θερινές εκπτώσεις- Πότε ξεκινούν

Προ των πυλών οι θερινές εκπτώσεις- Πότε ξεκινούν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προ των πυλών είναι οι θερινές εκπτώσεις καθώς- σύμφωνα με τη νομοθεσία- είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, οι θερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου. Επιπλέον, με βάση τον σχετικό νόμο, για λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου των θερινών εκπτώσεων, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά στις 19 Ιουλίου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι με επιστολή του στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα τέλη Απριλίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είχε ζητήσει μετατόπιση των θερινών εκπτώσεων. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Καλφούνης μεταξύ άλλων προτάσεων που έκανε στη συγκεκριμένη επιστολή ζητούσε να ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις δύο εβδομάδες αργότερα, δηλαδή στις αρχές Αυγούστου, προκειμένου «να δοθεί περισσότερος ωφέλιμος χρόνος στις επιχειρήσεις να διαθέσουν τα αποθέματά τους που έμειναν αδιάθετα κατά την περίοδο του υποχρεωτικού κλεισίματος».

Αν και ο ΕΣΑ δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για τις θερινές εκπτώσεις το τελευταίο διάστημα, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει υπενθυμίσει ότι αυτές θα ξεκινήσουν στις 13 Ιουλίου με βάση τη νομοθεσία. Παράλληλα, ο Σύλλογος στη σχετική ανακοίνωση πρότεινε, σε ό,τι αφορά την Κυριακή 19 Ιουλίου, τα καταστήματα να ανοίξουν στις 11 το πρωί και να κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM