Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους προς τις παραλίες

Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους προς τις παραλίες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες φαίνεται πως επέλεξαν και σήμερα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, καθώς για δεύτερη συνεχή μέρα η κίνηση στις εξόδους της πόλης ήταν αυξημένη.

Με τον υδράργυρο να «τραβάει» την ανηφόρα, πολλοί ήταν εκείνοι που αναζήτησαν λίγη δροσιά στις ακτές της Χαλκιδικής, της Πιερίας και της Καβάλας, ενώ όσοι προτίμησαν τις παραλίες της Θεσσαλονίκης, επέλεξαν τους προορισμούς της Επανομής και της Περαίας.

Από το πρωί, καθυστερήσεις σημειώθηκαν στην ανηφόρα της Καρδίας, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, χωρίς όμως να αναφερθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό δίκτυο της Χαλκιδικής, αυξημένη κίνηση καταγράφηκε στο φανάρι της Νικήτης, όπου υπάρχει τροχονόμος να ρυθμίζει την κυκλοφορία και δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα.

Καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων σημειώθηκαν από νωρίς και στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, μέσω της οποίας οι λουόμενοι εξέδραμαν για τις δημοφιλείς παραλίες του νομού Θεσσαλονίκης. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στην ΠΑΘΕ προς Πιερία, αλλά και την Εγνατία Οδό προς Καβάλα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ