Αρπαγή 10χρονης: Φοβάται για την ζωή της η 33χρονη και ζητά να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό

Αρπαγή 10χρονης: Φοβάται για την ζωή της η 33χρονη και ζητά να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Φοβάται για την ζωή της η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας και ζητά να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Ειδικότερα, αίτημα να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο συνήγορος της 33χρονης, που εμπλέκεται στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, στις φυλακές της Θήβας κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα και ως εκ τούτου θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της 33χρονης.

Την ίδια ώρα, γείτονας της κατηγορούμενης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA αποκαλύπτοντας πως η 33χρονη είχε ύποπτες επαφές, ενώ, όπως είπε, «είναι ανίκανη να δράσει μόνη της». «Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει κανα-δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονας της 33χρονης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Αναζητούνται συνεργοί της κατηγορούμενης


Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 33χρονη να είχε συνεργούς, αφού βρέθηκαν στην κατοχή της 7.000 ευρώ όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην Κατερίνη όπου είχε βρει καταφύγιο αφότου ελευθέρωσε τη μαθήτρια. Είναι χαρακτηριστικό, εξάλλου, ότι η γυναίκα δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς όταν ερωτήθηκε επίμονα για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή της τα χρήματα αυτά.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμούν ότι πίσω από την κατηγορούμενη ίσως βρίσκεται μεγάλο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Την Τρίτη, ο αδελφός της 10χρονης προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία. Μιλώντας στο Mega, ο 25χρονος υποστήριξε πως η αδελφή του δεν ήταν μόνη με την 33χρονη, μέσα στο σπίτι όπου κρατείτο, αλλά εκεί βρισκόταν και ένα τρίτο πρόσωπο.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM