Ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά απαντά στον Τσιάρτα για την διαφήμιση των ΑΒ

Ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά απαντά στον Τσιάρτα για την διαφήμιση των ΑΒ Facebook Twitter
0

Το χθεσινό μήνυμα της ΑΒ Βασιλόπουλος για την Γιορτή του Πατέρα, ήταν αναμφισβήτητα η διαφήμιση της ημέρας καθώς απασχόλησε όσο καμία άλλη την ψηφιακή δημόσια σφαίρα το περασμένο 24ωρο.

«Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά! #happyfathersday», διάβαζε κανείς στη λεζάντα της φωτογραφίας, με πρωταγωνιστές ένα μικρό κορίτσι που φιλά στο μάγουλο τον πατέρα του, ο οποίος έχει στολίσει τα μαλλιά του με στέκα, τσιμπιδάκια και μικρά παιχνίδια. Τα μάτια του και τα χείλη του είναι βαμμένα και χαμογέλα καθώς αγκαλιάζει στοργικά την ευτυχισμένη κόρη του. 


Η διαφήμιση συγκίνησε και συγκέντρωσε χιλιάδες like στα social media, αλλά υπήρξαν και ορισμένοι που αντέδρασαν επιθετικά και αρνητικά στην τρυφερή καμπάνια της αλυσίδας, εξ αφορμής του βαψίματος του άνδρα στη διαφήμιση.

Ανάμεσά σε εκείνους που εξαπέλυσαν μύδρους ήταν και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, που έσπευσε να γράψει στην σελίδα του ότι θεωρεί χυδαία και απαξιωτική την συγκεκριμένη απεικόνιση του πατέρα, προσθέτοντας ότι δεν σκοπεύει να ξαναψωνίσει από τα ΑΒ, αν δεν αποσυρθεί η διαφήμιση. 

Ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά απαντά στον Τσιάρτα για την διαφήμιση των ΑΒ Facebook Twitter

Η στάση του ποδοσφαιριστή προκάλεσε ως επί το πλείστον αρνητικές αντιδράσεις και, σήμερα, ο πατέρας του χορευτή Στέφανου Δημουλά, Νεοπτόλεμος Δημουλάς, απάντησε δημοσίως στον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή για την στάση του. Μάλιστα την απάντηση συνυπογράφει και η μητέρα του χορευτή, με τον Στέφανο Δημουλά να αναρτά πανηγυρικά, στο δικό του προφίλ, την απάντηση του πατέρα του. 

«Αγαπητέ κ. Τσιάρτα, με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019.»

Ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά απαντά στον Τσιάρτα για την διαφήμιση των ΑΒ Facebook Twitter

«Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.

ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ'εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ

ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.
ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία».

Ο Έλληνας χορευτής και χορογράφος Στέφανος Δημουλάς κάνει καριέρα στο εξωτερικό και πέρυσι είχε φωτογραφηθεί με τον πατέρα του για το εξώφυλλο του LGBTQ βρετανικού περιοδικού Attitude. Το καλοκαιρινό τεύχος του μεγαλύτερου LGBTQ περιοδικού της Βρετανίας είχε αφιέρωμα στην επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση του Stonewall στη Νέα Υόρκη, που σηματοδότησε την αρχή των pride κινημάτων σε όλο τον κόσμο.

Το «Pride Issue» του περιοδικού είχε μιλήσει με 50 εκπροσώπους της LGBTQ κοινότητας και κυκλοφόρησε με 25 διαφορετικά εξώφυλλα-  ισάριθμα με τα χρόνια έκδοσής του. Ένα από αυτά φιλξένησε και τον 25χρονο Στέφανο Δημουλά που λίγο νωρίτερα είχε εμφανιστεί σε παραγωγή της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου στο Covent Garden. Στη φωτογραφία ο Στέφανος δέχεται ένα τρυφερό φιλί από τον πατέρα του, Νεοπτόλεμο Δημουλά.

Όλη η ανάρτηση του Νεοπτόλεμου Δημουλά:

«Τέτοιον μπαμπά έχω!
Απάντηση στον Vasilis Tsiartas για την διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλος!
''Απάντηση ενός ευτυχισμένου μπαμπά στον κ. Τσιάρτα.
Συνυπογράφει η υπερήφανη και για τους τρεις τους (σύζυγο και 2 γιους) μαμά, Lucy Ntinou, με την ελπίδα να υπάρχουν μόνο ευτυχισμένα παιδιά χάρη στις οικογένειές τους.
Αγαπητέ κ. Τσιάρτα,
Με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019.
Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.
ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ'εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ
ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.
ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία.
Η δική μου ανωμαλία συνίσταται στο ότι λατρεύω και τους δυο γιους μου έτσι όπως ακριβώς είναι και είμαι βέβαιος πως κι εκείνοι αισθάνονται το ίδιο για εμένα.»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ