Γυρίσματα γαλλικής ταινίας σε Αθήνα και Αίγινα- Ξεκινούν τον Ιούλιο

Γυρίσματα γαλλικής ταινίας σε Αθήνα και Αίγινα- Ξεκινούν τον Ιούλιο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην Αθήνα και την Αίγινα θα γίνουν γυρίσματα της γαλλικής ταινίας «On sourit pour la photo», με την υποστήριξη του ΕΟΤ.

Τα γυρίσματα της γαλλικής κομεντί θα ξεκινήσουν στις 13 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες. Θα πραγματοποιηθούν σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως ο ναός της Αφαίας στην Αίγινα, αλλά και σε γειτονιές της Αθήνας, όπως ο Κεραμεικός και το Παγκράτι. Γυρίσματα θα γίνουν και σε χώρους πολιτισμού, όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Francois Uzan και θα πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί Thierry Jacques Gamblin και Claire Pascale Arbillot. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται να γίνει στο Παρίσι το 2021. Την Πέμπτη επισκέφθηκαν τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ οι εκπρόσωποι της εταιρείας παραγωγής Benjamin Phuong Dung (Line Producer), Φένια Κοσοβίτσα (Line Producer) και Χριστίνα Λεκάκη (Production Coordinator), για την οριστικοποίηση των λεπτομερειών στη συνεργασία των δύο πλευρών.

«Στόχος είναι να αναδειχθεί το δυναμικό πρόσωπο της ελληνικής πρωτεύουσας, η νέα ελληνική γαστρονομία, ο ελληνικός τρόπος ζωής, αλλά και οι άγνωστες πτυχές της Αττικής όπως οι μαρίνες, η λίμνη της Βουλιαγμένης, τα οινοποιεία της, η κουλτούρα γύρω από την παραγωγή φιστικιού στην Αίγινα κ.ά.», αναφέρει ο ΕΟΤ σε ανακοίνωση για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σημειώνει ότι πρόκειται για σημαντική ενέργεια προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος τόσο στην αγορά της Γαλλίας, όσο και σε διεθνές επίπεδο, αφού σημειώνει ότι η ταινία αναμένεται να προβληθεί μεταξύ άλλων στην Ιταλία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία και την Ισπανία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM