Πάτρα: 12χρονος έπεσε από ύψος σε κάγκελα - Συναγερμός στο ΕΚΑΒ

Πάτρα: 12χρονος έπεσε από ύψος σε κάγκελα - Συναγερμός στο ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ για έναν δωδεκάχρονο στην Πάτρα που έπεσε από ύψος σε κάγκελα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον λαιμό. 

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 στα Δεμένικα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό thebest.gr στο σημείο έφθασε αρχικά διασώστης του ΕΚΑΒ με μηχανή, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία. Στη συνέχεια μονάδα με γιατρό που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Καραμανδάνειο. 

«Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή και το ίδιο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Έχει ένα διαμπερές τραύμα καθώς κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργείο για να καθαριστεί η περιοχή που υπάρχει το τραύμα» αναφέρει στο thebest.gr ο διοικητής του Καραμανδανείου Παύλος Αθανασόπουλος.

Με πληροφορίες από thebest.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM