Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της Μαρκέλλας - «Πρέπει να βρεθεί η κοκκινομάλλα», λέει η μητέρα της

Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της Μαρκέλλας - «Πρέπει να βρεθεί η κοκκινομάλλα», λέει η μητέρα της Facebook Twitter
0

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν σχόλασε από το σχολείο της.

Η μητέρα της 10χρονης, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε πως η κόρη της επέστρεφε μόνη της στο σπίτι αφού γνώριζε τον δρόμο και δεν ήταν μακρινή απόσταση.

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την κοκκινομάλλα γυναίκα, που σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της εξαφανισμένης Μαρκέλλας την είδαν να της μιλάει και να φεύγουν μαζί.

«Δεν έχουν βρει κάτι ακόμα οι Αρχές. Η Μαρκέλλα επέστρεφε πάντα μόνη της από το σχολείο, δεν είναι μακριά. Από την Αστυνομία μέχρι και το πρώτο παρκάκι που κατεβαίνει προς τα κάτω. Αυτήν την κοκκινομάλλα γυναίκα θα πρέπει να βρει η Αστυνομία που την είδαν δύο παιδάκια. Δεν είπε κανείς για αυτοκίνητο. Το πρώτο παιδάκι, είπε ότι μια κυρία βγήκε από το στενό της Καισαρίας. Όταν τα παιδιά βγήκαν από το πλαϊνό μέρος του σχολείου, στην διασταύρωση του δρόμου, το αγοράκι είπε Μαρκέλλα εγώ πάω σπίτι μου και εσύ στην γιαγιά σου, εκείνη την στιγμή, η γυναίκα που τα είδε φώναξε την Μαρκέλλα και τις είπε 'έλα να σου πω λιγάκι'. Η Μαρκέλλα ήταν διστακτική και η γυναίκα έσκυψε και τις είπε κάτι στο αυτί και έφυγαν. Την πήρε από το χεράκι και έφυγαν προς τα κάτω. Στην στάση 12 έχει ένα βιβλιοπωλείο και ξέρουμε ότι από εκεί έστριψε η Μαρκέλλα μαζί με αυτή την κυρία. Μετά το βράδυ στην Αστυνομία ήρθε ένα άλλο κοριτσάκι συμμαθήτρια της Μαρκέλλας και είπε ότι είδε την Μαρκέλλα να φέρνει αντίσταση, να μην θέλει να πάει μαζί με την άγνωστη, μπροστά στο πάρκο γοριλάκια», ανέφερε η μητέρα της 10χρονης.

Οι αστυνομικές αρχές πήραν επίσης κατάθεση από τον βιολογικό πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα και τα δύο τελευταία χρόνια ζει στη Φλώρινα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM