Συναγερμός για την εξαφάνιση 10χρονης στη Θεσσαλονίκη - Δεν επέστρεψε από το σχολείο

Συναγερμός για την εξαφάνιση 10χρονης στη Θεσσαλονίκη - Δεν επέστρεψε από το σχολείο Facebook Twitter
0

Συναγερμό έχει σημάνει το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση μιας 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σε εξέλιξη είναι αναζητήσεις της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός 10χρονου κοριτσιού, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, η μαθήτρια δεν επέστρεψε στο σπίτι της μετά το σχολείο, γεγονός που κινητοποίησε τους οικείους της με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στις αρχές. Έκτοτε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού: «Στις 11/6/2020 και ώρα 13:30 εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η 10χρονη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η μαθήτρια έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ