Υπ. Παιδείας: Στις 15-30 Ιουνίου οι εξετάσεις για Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία

Υπ. Παιδείας: Στις 15-30 Ιουνίου οι εξετάσεις για Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις που καθορίζουν πότε θα γίνουν οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Μουσικά και τα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

Οι εξετάσεις για τους υποψήφιους μαθητές των Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων θα διεξαχθούν από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση έως τις 29 Μαΐου, ώρα 14:00, για το Μουσικό ή το Καλλιτεχνικό Σχολείο της περιοχής τους.

Και σε αυτή την περίπτωση, οι εξετάσεις θα γίνουν με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για την προστασία από τον κορωνοϊό. Έτσι, θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου ανάμεσα στους μαθητές, αλλά και μεταξύ των μαθητών και των εξεταστών, εντός της αίθουσας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική, ενώ συστήνεται η αποφυγή συγχρωτισμού. Επίσης, επισημαίνεται η σημασία της καλής υγιεινής των χεριών, με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα. Τέλος, οι αίθουσες θα πρέπει να έχουν επαρκή φυσικό αερισμό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM