Σκόπελος: Νεκρή γυναίκα από κεραυνό

Σκόπελος: Νεκρή γυναίκα από κεραυνό Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
0

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Σκόπελο, μετά από κεραυνό που χτύπησε την περιοχή κατά τη διάρκεια της έντονης νεροποντής. 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, χτυπήθηκε από κεραυνό το πρωί, την ώρα που μαζί με το σύζυγό της έκαναν αγροτικές εργασίες. 

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο άνδρας ενημέρωσε πριν από λίγο την Εισαγγελία Βόλου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος...

Τις τελευταίες λίγες ώρες, σχεδόν ολόκληρη η χώρα πλήττεται από έντονες βροχές και καταιγίδες.  Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους, θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο.

Την ίδια στιγμή, σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην Χαλκιδική με τους οδηγούς που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα από την κακοκαιρία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM