Επίθεση με βιτριόλι: Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Επίθεση με βιτριόλι: Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας Facebook Twitter
0

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος δίπλα στο κτήριο που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι η 34χρονη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες προσεκτικά και ήδη οι έρευνες στρέφονται σε συγκεκριμένα άτομα. Στο υλικό της κάμερας καταγράφεται η κοπέλα να βαδίζει προς την είσοδο της εταιρείας που εργάζεται, ενώ ένα λεπτό μετά βγαίνει τρέχοντας έχοντας δεχτεί επίθεση με βιτριόλι.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν όσοι προσέγγισαν το κτήριο στην οδό Θησέως τις ώρες πριν την επίθεση και εξετάζεται εάν υπήρχε συνεργός.  Το σημείο που είναι η κάμερα είναι «τυφλό» και δεν έχει καταγραφεί η δράστρια. Είναι πολύ πιθανό να περίμενε μέσα στην είσοδο την άτυχη κοπέλα. Αυτό που ερευνούν πλέον οι αρχές είναι αν η δράστρια είχε προσχεδιάσει την επίθεσή της, καθώς την περίμενε έξω από την δουλειά της, ρίχνοντας στο θύμα το βιτριόλι την ώρα που έφτασε στην είσοδο.

Η αστυνομία την ίδια ώρα, ερευνά τις κάμερες ασφαλείας από την περιοχή της επίθεσης, αναζητώντας υλικό και από τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να ανακαλύψει αν όντως σχεδίαζε και για πόσο καιρό, την επίθεση, ελπίζοντας να την εντοπίσουν από τα χαρακτηριστικά της.

Όπως άνδρας που πέρασε κοιτάζοντας προσεκτικά το χώρο, ή ένας ακόμα μπήκε στο κτήριο κρατώντας μια σακούλα. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά ωστόσο φως στις λεπτομέρειες αναμένει να ρίξει η κατάθεση της 34χρονης.

Οι πρώτες αναφορές της 34χρονης

"Δεν αποκλείω να την γνωρίζω. Ίσως να είναι κάποια γνωστή μου. Τώρα που ανασύρω μνήμες από τις εικόνες της επίθεσης, μου φαίνεται οικείο πρόσωπο. Προσπαθώ να θυμηθώ από ποιο περιβάλλον. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω και θα θυμηθώ", φέρεται να αναφέρει.

Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό», είπε η 34χρονη στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της με αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

«Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Η 34χρονη γυναίκα, που δέχθηκε επίθεση ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Την Πέμπτη διακομίστηκε από την ιδιωτική κλινική στο Φάληρο, όπου είχε μεταφερθεί αρχικά, στο Θριάσιο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων.

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όραση της 34χρονης ενώ την Παρασκευή υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο σταμάτια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM