Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου

Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου Facebook Twitter
0

Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά της Καρπάθου.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11:03 το πρωί της Τρίτης. Το επίκεντρο ήταν 64 χιλιόμετρα νότια- νοτιοανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό βάθος ήταν 12,4 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου Facebook Twitter

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις νότια της Κρήτης. Στις 11:28 καταγράφηκε σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο 133 χιλιόμετρα νότια της Άρβης.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης καταγράφηκαν διαδοχικές σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 3,5 Ρίχτερ και ισχυρότερες νότια της Κρήτης. Στις 2:22 τα ξημερώματα καταγράφηκε ο πιο ισχυρός από αυτούς τους σεισμούς, που ήταν μεγέθους 5,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM