Συμπλοκή νεαρών στην παραλία της Βάρκιζας με τραυματίες και προσαγωγές

Συμπλοκή νεαρών στην παραλία της Βάρκιζας με τραυματίες και προσαγωγές Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ δυο ομάδων νεαρών ατόμων στην παράλια της Βάρκιζας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Ο τραυματισμός των δύο νεαρών οφείλεται, κατά πάσα πιθανότητα, σε σπασμένο μπουκάλι. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παρέα των τραυματισμένων έστησε «ενέδρα» έξω από το σταθμό του Μετρό στην Αργυρούπολη και επιτέθηκε με πέτρες σε λεωφορείο που επέβαινε η αντίπαλη ομάδα.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και προχώρησαν σε 15 προσαγωγές νεαρών ηλικίας από 16 έως 20 ετών.

Οι αιτίες της συμπλοκής παραμένουν άγνωστες. 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM