Ο Μπακογιάννης απαντά για τον κόσμο στην πλατεία Ομονοίας: Κάναμε λάθος- Όταν τα ακούς δεν κρύβεσαι, παραδέχεσαι

Ο Μπακογιάννης απαντά για τον κόσμο στην πλατεία Ομονοίας: Κάναμε λάθος- Όταν τα ακούς δεν κρύβεσαι, παραδέχεσαι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με ένα βίντεο από την Ομόνοια, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στα σχόλια για την χθεσινή, αυξημένη κίνηση στην πλατεία που παραδόθηκε στο κοινό

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος», έγραψε στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης, που μίλησε στον φακό για το άνοιγμα της πλατείας την Πέμπτη.

«Από χθες το βράδυ διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το άνοιγμα της Ομόνοιας. Σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει διαφορετικά. Να πούμε λίγο τι έγινε: Προφανώς δεν έγιναν έγιναν εγκαίνια. Προφανώς δεν έγινε καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις.

»Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, ίσα-ίσα για να δω το σιντριβάνι να ανοίγει. Και η δημοτική αστυνομία ήταν εδώ. Μάλιστα με μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει μέτρα κοινωνικών αποστάσεων. Έχοντας πει όλα αυτά. Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνούν χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος.

»Εγώ ένα πράγμα θέλω να ευχηθώ. Να είμαστε όλοι καλά, να περάσει το κακό, και να είναι στο μέλλον η Ομόνοια ένας τόπος πολλών, ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών». 

Δείτε το βίντεο: 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ