Σαντορίνη: Πρόσκρουση πλοίου με 17 επιβάτες στο λιμάνι του νησιού

Σαντορίνη: Πρόσκρουση πλοίου με 17 επιβάτες στο λιμάνι του νησιού Facebook Twitter
0

Πλοίο με επιβάτες προσέκρουσε στο λιμάνι της Σαντορίνης κατά τη διάρκεια της πρόσδεσής του, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. 

Το επιβατηγό πλοίο OLYMPUS σημαίας Κύπρου εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρέθυμνο προς Θήρα – Μήλο – Πειραιά και μετέφερε 17 επιβάτες, 7 ΙΧ οχήματα, 9 φορτηγά και ένα δίκυκλο. Προσέκρουσε στο λιμάνι κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε διαπιστώθηκε ρύπανση.

Αφού τελικά προσδέθηκε με ασφάλεια, στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του Λ/Χ Θήρας επιθεώρησαν το πλοίο και διαπίστωσαν παραμόρφωση ελάσματος και μικρές υλικές φθορές στην αριστερή πρυμναία ακμή, σε ύψος 1,10 μ. άνω της ισάλου γραμμής και σε έκταση 0,60 μ.

Η Λιμενική Αρχή Θήρας απαγόρευσε αρχικά τον απόπλου του OLYMPUS αλλά κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του επετράπη ο απόπλους ώστε να ολοκληρώσει το δρομολόγιό του. 

Το συγκεκριμένο πλοίο είχε προσκρούσει στο λιμάνι της Σαντορίνης και τον περασμένο Αύγουστο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM