Λέσβος: Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε 2 αιτούντες άσυλο κοντά στο ΚΥΤ της Μόριας

Λέσβος: Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε 2 αιτούντες άσυλο κοντά στο ΚΥΤ της Μόριας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε αιτούντες άσυλο, σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από τον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας, στη Λέσβο.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, σε αγροτική τοποθεσία. Ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία τους σώματός τους έναν Ιρανό και έναν Αφγανό.

Την Πέμπτη, η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη στη Μυτιλήνη και παράλληλα κατασχέθηκε το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οι δύο άνδρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι είχαν πάει για περίπατο στην περιοχή που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς, μαζί με δύο άλλους Ιρανούς φίλους τους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM