Βίντεο από την επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ - Ανάληψη ευθύνης

Βίντεο από την επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ - Ανάληψη ευθύνης Facebook Twitter
0

Με ένα μακροσκελές κείμενο σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η συλλογικότητα «Αναρχικοι/ες Συντροφοι/ες» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τα ξημερώματα.

Η συλλογικότητα, συνόδευσε το «μανιφέστο» με πλάνα από την επίθεση υπό τους ήχους ραπ μουσικής. Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν «επίσκεψη» την επίθεση με μολότοφ στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου. «Τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/4 κάναμε την αρχή και επιτεθήκαμε με μολότοφ στο κτήριο του ΣΚΑΪ για να τους θυμίσουμε ότι όποια και να είναι η συγκυρία θα μας βρίσκετε απέναντι [...] Υ.Γ. Κατά την διάρκεια της δράσης τηρήσαμε όλα τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες , γάντια και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας».

Η επίθεση σημειώθηκε στις 3π.μ, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι πέταξαν τρεις μολότοφ στο κτίριο του ομίλου. Οι άγνωστοι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι φύλακες ασφαλείας, ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα έσπευσαν στο σημείο τρία περιπολικά και αξιωματικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη για το περιστατικό.  

 



Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ