Πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»: Τούρκοι ναυτικοί παραβίασαν την καραντίνα - Πρόστιμο 10.000 ευρώ

Πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»: Τούρκοι ναυτικοί παραβίασαν την καραντίνα - Πρόστιμο 10.000 ευρώ Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Τούρκοι ναυτικοί από το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος παραβίασαν την καραντίνα, στην οποία είχαν μπει σε ξενοδοχείο της παραλιακής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο ναυτικοί εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο, κάτι που απαγορεύεται, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα, όπως προβλέπεται από τα μέτρα για τον κορωνοϊό και για όσους είναι σε υποχρεωτική καραντίνα.

Οι δύο άντρες φέρεται να είχαν υποβληθεί σε τρία τεστ ο καθένας, τα οποία βγήκαν αρνητικά οπότε θεώρησαν ασφαλές να φύγουν από το ξενοδοχείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η τουρκική πρεσβεία, ενώ τους ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη.

Η καραντίνα που είχε επιβληθεί στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των μελών του πληρώματος θα λήξει τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Παρασκευής. 

Υπενθυμίζεται πως από τους 261 επιβαίνοντες στο πλοίο, οι 119 είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. 

Όσον αφορά στους αλλοδαπούς επιβαίνοντες, μετά από συνεννόηση των ελληνικών αρχών με τις πρεσβείες των χωρών τους θα επαναπατριστούν το συντομότερο δυνατόν.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια