Θεσσαλονίκη: Τον έπιασαν με 100 κιλά κάνναβης, «έφαγε» και πρόστιμο για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Θεσσαλονίκη: Τον έπιασαν με 100 κιλά κάνναβης, «έφαγε» και πρόστιμο για την απαγόρευση κυκλοφορίας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Το πρόστιμο για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας ήταν το λιγότερο που συνέβη σε αυτό τον 58χρονο όταν τον σταμάτησε η αστυνομία. Γιατί στο όχημά του βρέθηκαν 100 κιλά κάνναβης.

Τα ξημερώματα της Κυριακής η αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο το όχημα του 58χρονου στο ύψος του σταθμού διοδίων Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν 100,9 κιλά κάνναβης, συσκευασμένα σε 11 δέματα.

Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά προέκυψε ότι ο 58χρονος προμηθεύτηκε αυτή την ποσότητα ναρκωτικών από περιοχή της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τη μεταφέρει στον νομό Έβρου, αντί σημαντικού χρηματικού ποσού.

Ο 58χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ πέρα από αυτό του βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, για παράβαση της απαγόρευσης μετακίνησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM