Παρατείνεται το «λουκέτο» στα σχολεία - Εντός ημέρας η ΚΥΑ

Παρατείνεται το «λουκέτο» στα σχολεία - Εντός ημέρας η ΚΥΑ Facebook Twitter
0

Παρατείνεται έως τις 10 Μαΐου το «λουκέτο» στα σχολεία, όπως προβλέπει ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων κατά της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού. 

Εντός της ημέρας αναμένεται η ΚΥΑ βάσει της οποίας αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού.


Το υπουργείο Παιδείας έχει διαμηνύσει πως οι αποφάσεις για την επαναλειτουργία των σχολείων θα λαμβάνονται βάσει των συστάσεων των ειδικών.

Νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι έχει δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν να παραδίδουν μαθήματα εξ' αποστάσεως και κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα με εξαίρεση από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και την Τρίτη του Πάσχα.

Χθες, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η ίδια σημείωσε πως στόχος του υπουργείου είναι «οι Πανελλαδικές να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο, ιδανικά μέχρι τις 15 Ιουλίου».

Διευκρίνισε δε πως: «Όλα εξαρτώνται από την πορεία της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε και τον περιορισμό αυτής».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM