Κορωνοϊός - ΑΧΕΠΑ: Εκτός ΜΕΘ δύο ασθενείς, εξιτήριο για άλλους τρεις

Κορωνοϊός - ΑΧΕΠΑ: Εκτός ΜΕΘ δύο ασθενείς, εξιτήριο για άλλους τρεις Facebook Twitter
0

Αισιοδοξία προκαλεί η εξέλιξη της υγείας πέντε ανθρώπων που είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό και νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο από τους ασθενείς αποσωληνώθηκαν και βγήκαν από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις θεραπεύτηκαν και πήραν εξιτήριο.

Παράλληλα, ενθαρρυντικός είναι και ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων στη συμπρωτεύουσα που μετρά συνολικά 39 κρούσματα και τρεις θανάτους από κορωνοϊό.

Όπως ανέφεραν ειδικοί στο Open, ο εξαιρετικά χαμηλός αριθμός σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας, οφείλεται στο ότι στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα, έγινε αμέσως η ιχνηλάτηση, λήφθηκαν μέτρα και ενεργοποιήθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM