Άγιο Όρος: Παράταση στην αναστολή εισόδου για επισκέπτες

Άγιο Όρος: Παράταση στην αναστολή εισόδου για επισκέπτες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Παρατείνεται η αναστολή εισόδου επισκεπτών και προσκυνητών στη χερσόνησο του Άθω λόγω κορωνοϊού, με απόφαση της διοίκησης του Αγίου Όρους.

Το Άγιο Όρος έχει κλείσει τις «πύλες» του από τις 19 Μαρτίου, ενώ η προηγούμενη απόφαση έκανε λόγο για αναστολή εισόδου έως τις 11 Απριλίου. Τώρα, αυτή παρατάθηκε έως τις 20 Απριλίου, εξαιρουμένων «των, ενταύθα, εργαζομένων και των απαραίτητων επαγγελματιών», σύμφωνα με τη σχετική απόφαση.

«Οι Αρχές και Υπηρεσίες στο Άγιο Όρος παρακαλούνται και καλούνται για τη συμμόρφωσή τους στις οδηγίες των ανωτέρω Ιερών Σωμάτων και της Διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και κάθε κυβερνητικής εντολής ή οδηγίας», επισημαίνεται ακόμη στην απόφαση, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν βρεθεί θετικοί τέσσερις μοναχοί, από 40 έως 55 ετών, οι οποίοι επέστρεψαν στο Άγιο Όρος έπειτα από ταξίδι στη Βρετανία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM