Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης θα μοιράσει πόρτα-πόρτα το Άγιο Φως

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης θα μοιράσει πόρτα-πόρτα το Άγιο Φως Facebook Twitter
3

Καθώς φέτος οι λειτουργίες του Πάσχα θα γίνουν χωρίς πιστούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης με τη βοήθεια εθελοντών θα μοιράσει πόρτα-πόρτα το Άγιος Φως.

Το σχέδιο το οποίος μάλιστα φέρεται να έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους μητροπολίτες του Δήμου, έκανε γνωστό με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος του Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών», λέει ο δήμαρχος.

Η ανάρτησή του:

«Το Αναστάσιμο Φως στο Σπίτι σας!

Το Μεγάλο Σάββατο με απόλυτο σεβασμό θα μεταφέρω το Αναστάσιμο Φως από το αεροδρόμιο στις εκκλησίες της πόλης μας.

Στην συνεχεία και δίχως να έρθετε στους ναούς, μένοντας σπίτι σας, κλιμάκιο της Διοίκησης του Δήμου μας θα σας μεταφέρει το Άγιο Φως σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι.

Δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών.

Η ενέργεια μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνετε όλοι όσοι μένετε μέσα και το Άναστασιμο Φως να σημάνει την πραγματική ανάσταση στα σπίτια μας και στις ζωές μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

Για την ώρα όλοι να προμηθευτείτε κλειστού τύπου μεταλλικά Φαναράκια.

Μένετε σπίτι και εμείς σας φέρνουμε το Αναστάσιμο Φως».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος το Άγιο Φως θα μοιραστεί με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι θα έχουν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας. Στην επιχείρηση θα συμμετέχουν και αστυνομικοί αλλά και υπάλληλοι του Δήμου.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM