Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας: «Νομοσχέδιο για Τράπεζα Θεμάτων εν μέσω πανδημίας; Να μην τολμήσουν!»

Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας: «Νομοσχέδιο για Τράπεζα Θεμάτων εν μέσω πανδημίας; Να μην τολμήσουν!» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Το ενδεχόμενο επαναφοράς της Τράπεζας Θεμάτων καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Νομοσχέδιο για Τράπεζα Θεμάτων εν μέσω πανδημίας; Να μην τολμήσουν!».

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας υπενθυμίζει την εναντίωση χιλιάδων μαθητών στην Τράπεζα Θεμάτων που εκφράστηκε με εκατοντάδες καταλήψεις σχολείων και κινητοποιήσεις και θέτει το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση «θα προχωρήσει τώρα έναν Νόμο, ενώ ξέρει πως δεν μπορούμε να οργανώσουμε την αγωνιστική μας απάντηση;».

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα «δεκάδες προβλήματα που έχει η τηλεκπαίδευση» και η διεύρυνση της ανισοτιμίας μεταξύ μαθητών που πάνε ή δεν πάνε φροντιστήριο, ενώ «για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν έχει καν ανακοινωθεί επίσημα η μείωση της ύλης. Χιλιάδες συμμαθητές μας είναι μέσα στο άγχος από τις δηλώσεις Υπουργών και Υφυπουργών που μία λένε για Ιούλη και μία για Σεπτέμβρη».

«Ούτε να το σκέφτεται η κυβέρνηση να καταθέσει τον νόμο για την Τράπεζα Θεμάτων! Η απάντηση των μαθητών δεν μπαίνει σε καραντίνα!» αναφέρει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Είμαστε σε ετοιμότητα:

1. Παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις στα 15μελή και τα 5μελή μας, στις δεκάδες - πανελλαδικά- Συντονιστικές Επιτροπές Μαθητών.

2. Δηλώνουμε και δημοσιεύουμε με κάθε τρόπο (ανακοινώσεις, επιστολές, υπογραφές και ότι άλλο σκεφτούμε!).

Θα μας βρουν απέναντι!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM