ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Οικογένεια Γλέζου: Ευχαριστούμε όσους τον αποχαιρέτησαν - «Με μια σκέψη, ένα κείμενο, ένα δάκρυ»

Οικογένεια Γλέζου: Ευχαριστούμε όσους τον αποχαιρέτησαν - «Με μια σκέψη, ένα κείμενο, ένα δάκρυ» Facebook Twitter
0

Ένα θερμό «ευχαριστώ» προς όλους εκείνους που αποχαιρέτησαν με τον τρόπο τους τον Μανώλη Γλέζο, απευθύνει με ανακοίνωσή της η οικογένειά του.

«Σήμερα Τετάρτη 1η του Απρίλη, εμείς, η οικογένειά του, αποχαιρετήσαμε με οδύνη τον αγαπημένο μας Μανώλη Γλέζο.

Οι σε βάθος συζητήσεις μας, οι ιστορίες που ακούραστα έλεγε, τα ταξίδια μας, το σφίξιμο του χεριού και η αγκαλιά, τα βιβλία του με τις αφιερώσεις, θα είναι για μας πολύτιμες αναμνήσεις.

Tο ήθος του, η μαχητικότητά του, οι αγώνες του για ειρήνη, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη θα αποτελούν φάρο μας.

Το όνομά του, τα οράματά του και ο τρόπος που πορεύτηκε στη Γη ακριβή παρακαταθήκη», σημειώνεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου, η οποία καταλήγει:

«Όλους όσοι τον αποχαιρέτησαν μαζί μας με μια λέξη, μια σκέψη, ένα κείμενο, μία φωτογραφία, ένα ποίημα, ένα λουλούδι και μια ζωγραφιά στην πόρτα του σπιτιού του, μία δωρεά, ένα τραγούδι, ένα χειροκρότημα, ένα δάκρυ, το χτύπημα της καμπάνας, θερμά ευχαριστούμε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM