Θεσσαλονίκη: Ο δήμαρχος Ζέρβας σκέφτεται να κλείσει την παραλία - Σύσκεψη μετά τις νέες εικόνες συνωστισμού

Θεσσαλονίκη: Ο δήμαρχος Ζέρβας σκέφτεται να κλείσει την παραλία - Σύσκεψη μετά τις νέες εικόνες συνωστισμού Facebook Twitter
3

Την αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα προκάλεσαν οι εικόνες της κατάμεστης παραλίας της πόλης από ανθρώπους που είχαν βγει για βόλτα ή για άσκηση, λόγω καλοκαιρίας και κόντρα στα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο κ. Ζέρβας επικοινώνησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά στον οποίο εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση και ζήτησε ουσιαστικά να προχωρήσει η κυβέρνηση στο κλείσιμο της παραλίας. 

Αυτή τη στιγμή, ο δήμος Θεσσαλονίκης βρίσκεται εν αναμονή κεντρικής απόφασης για την απαγόρευση ή μη κυκλοφορίας σε όλα τα σημεία της πόλης όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, αν καθυστερήσουν οι σχετικές ενέργειες, συνεργάτες του δημάρχου τονίζουν ότι θα λάβει ο ίδιος ο Κ. Ζέρβας τη μεγάλη απόφαση και θα αποκλείσει την πρόσβαση στην παραλία με τη συνεργασία Ελληνικής και δημοτικής αστυνομίας.

Μάλιστα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο δημαρχείο της πόλης, για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια