Ο Χαρδαλιάς απάντησε για τη φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με πολύ κόσμο σε ένα δωμάτιο

Ο Χαρδαλιάς απάντησε για τη φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με πολύ κόσμο σε ένα δωμάτιο Facebook Twitter
2

Για τη φωτογραφία που σήμερα προκάλεσε αίσθηση, απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Η παραπάνω φωτογραφία έκανε σήμερα τον γύρο του διαδικτύου με αρνητικές κριτικές για το γεγονός ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε με τόσο κόσμο σε έναν κλειστό χώρο και δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Η σύσκεψη έγινε χθες στο δημαρχείο στον Εχίνο Ξάνθης.

Σήμερα κατά την επίσημη ενημέρωση, ο κ Χαρδαλιάς απάντησε στις επικρίσεις και έκανε λόγο για μία «φωτογραφία της στιγμής». Ανέφερε ότι «όλοι φορούσαμε γάντια και μάσκες και υπήρχαν και διαθέσιμα αντισηπτικά». «Να μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε είδηση», είπε και πρόσθεσε πως τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν μέσα στην αίθουσα και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι μετά αποχώρησαν.

«Την ώρα της μάχης, όσοι είμαστε σε αυτό το μέτωπο βεβαίως πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα, αλλά και να εργαζόμαστε γρήγορα και σκληρά. Ας μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε είδηση», είπε.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ θα έλεγα ότι ο Χαρδαλιάς έπρεπε να απαντήσει, ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του "πολέμου", εκθέτουν ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ τον εαυτό τους σε κάποιους κινδύνους ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ (κυριολεκτικά όπως ο μαχητής στον πραγματικό πόλεμο ή ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ). Και αντί αυτό να εκτιμάται, τους "καταχεριάζουν" κιόλας.Στους εκτιθέμενους σε κίνδυνο είναι και οι δημοσιογράφοι, που ούτε οι ίδιοι τηρούν τις προφυλάξεις ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ. Π.χ., σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ρεπόρτερ ήταν σε απόσταση 50 εκατοστών από τον φιλοξενούμενό της - αλλιώς δεν έφτανε το "μαρκούτσι" για να μιλήσει - και ταυτόχρονα έλεγε σουρεαλιστικά για να μην της γίνει παρατήρηση, "τηρούμε τις αποστάσεις του ενάμιση μέτρου" (και νόμιζε ότι μας έπεισε ότι είχε χέρι σαν του Καραγκιόζη..).Μακάρι όλοι οι άλλοι να τηρούσαν τα μέτρα και να μην πηγαίνανε βόλτα το καναρίνι ή τον σκύλο 5 φορές την ημέρα...