Μπαρ και κομμωτήριο άνοιξαν στην Κρήτη παρά τις απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού

Μπαρ και κομμωτήριο άνοιξαν στην Κρήτη παρά τις απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Μπαρ και κομμωτήριο άνοιξαν στην Κρήτη παρά τις απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού (Eurokinissi)
1

Σε συλλήψεις για παράβαση των έκτακτων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊόυ προχώρησαν οι αρχές στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα δύο άτομα που παραβίασαν τα έκτακτα κυβερνητικά μέτρα συνελήφθησαν σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το μεσημέρι της Παρασκευής άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου ένα ανοιχτό κομμωτήριο, στο οποίο ο 24χρονος υπεύθυνος του καταστήματος περιποιούνταν έναν πελάτη.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, με συνοπτικές διαδικασίες, και έκλεισαν το μαγαζί.

Λίγες ώρες αργότερα, στον Άγιο Νικόλαο εντοπίστηκε ένα ανοιχτό μπαρ στο οποίο υπήρχαν μέσα πελάτες με την 34χρονη υπεύθυνη, που σέρβιρε ποτά, να συλλαμβάνεται επίσης.

Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Ανάλογη κίνηση και στην Πελοπόννησο όπου σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη την Πέμπτη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Πρόκειται για Έλληνα, που λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

O ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η μόνη δικαιολογία που θα μπορούσε να είναι ανεκτή είναι η οικονομική ανάγκη, για οποιαδήποτε εοιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία και παντού στην χώρα.Όμως, αφενός ΟΛΟΙ έχουμε το ίδιο πρόβλημα και αναγκαζόμαστε να κατεβάσουμε τις βιοτικές απαιτήσεις μας. ΟΛΟΙ !Αφ' ετέρου, αν νοσήσουν οι πελάτες μας ή συγγενικά μας πρόσωπα, το όποιο όφελος μπορεί να αποκομίσαμε, αργά ή γρήγορα θα το αντισταθμίσει ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ, οικονομικό και ηθικό βέβαια.Ας το καταλάβουμε όλοι ! Την περίπτωση τέλος μαγκιάς" και "παλληκαρισμού", θέλω να μην την σκέπτομαι μεν, δεν την αποκλείω δε... Αν διαπιστωθεί, φυσικά πρέπει να πέσει πολύ μεγάλη "καμπάνα".