Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, ολονύχτια μάχη έδωσε η πυροσβεστική

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, ολονύχτια μάχη έδωσε η πυροσβεστική Facebook Twitter
Φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα
0

Ολονύχτια μάχη έδωσε η πυροσβεστική για την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης και στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Εξαιτίας της φωτιάς κατέρρευσε η οροφή του κτιρίου, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

«Επί τέσσερις ώρες, οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες, ενώ εξακολουθούν μέχρι και αυτή την ώρα να παραμένουν στο σημείο μέχρι η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο», δήλωσε στο ΑΠΕ ο αντιπύραρχος Παναγιώτης Μπαθρέλλος.

 

«Πρόκειται για χώρο εγκαταλελειμμένο, για τον οποίο ήδη η δημοτική αρχή αποφάσισε να ξεκινήσει διαδικασίες καθαρισμού», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς, Στέλιος Ματσαρίδης. Έχει συσταθεί επιτροπή διαδημοτική και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες, συμπλήρωσε.

Στο κτίριο αυτό φαίνεται πως είχαν εγκατασταθεί τον τελευταίο καιρό ρακοσυλλέκτες, τους οποίους ο δήμος προσπαθούσε να απομακρύνει, σύμφωνα με τον κ. Ματσαρίδη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ