Παναγιώτης Ραφαήλ: «Μείνετε σπίτι - Σκεφτείτε εμάς που είμαστε ευάλωτοι»

Παναγιώτης Ραφαήλ: «Μείνετε σπίτι - Σκεφτείτε εμάς που είμαστε ευάλωτοι» Facebook Twitter
3

Να μείνουμε σπίτι προτρέπουν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, απευθύνοντας την δική τους έκκληση για αυτοπεριορισμό για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ καλούν τον κόσμο να συμμορφωθεί στις υποδείξεις του κράτους για τον κορωνοϊό, καθώς ο γιος τους ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. 

Το μήνυμα που έχει αναρτηθεί στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» στο facebook αναφέρει:

«Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας ειμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεια που θα με κάνει δυνατό. Σ' αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε καθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακομα μια φορά. Μενουμε σπίτι για να προστατευσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Ειναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθουμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Ειναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιου. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ποιος να σκεφτεί το καημένο το παιδάκι; Έχουμε και λέμε:- Αυτοσχέδια μπαράκια- Καταστηματάρχες που ανοίγουν τα μαγαζιά τους παρανόμως- Συνωστισμός σε σούπερ μάρκετ, παραλίες κλπ- Πορείες αλληλέγγυων - Καταλήψεις κτιρίων- Εκκλησιασμός και κοινωνίαΠοιος να σκεφτεί τις ευπαθείς ομάδες. Δεν υπάρχει σωτηρία. Θα φτάσουμε να πεθαίνουν κι εδώ εκατοντάδες και μετά θα χεστούμε πάνω μας. ================
Και βέβαια, τότε θα θυμηθούν οι ανεύθυνοι ότι φταίει το ... Κράτος. Που ...δεν τους συνέλαβε όταν παρέβαιναν τα μέτρα, που ...δεν έκλεισε τις εκκλησίες, που ...δεν κλπ. Και που στην συγκεκριμμένη περίπτωση, πράγματι έχει καταβάλει η κυβέρνηση πολλή προσπάθεια να ενημερώσει τους πολίτες, δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία.Βέβαια, αν η κυβέρνηση εφάρμοζε περισσότερο αυστηρά αστυνομικά μέτρα, θα εκατηγορείτο για ...αυταρχισμό.Όλοι μαζί οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι δεν μας σώζουν από την ατομική ανευθυνότητα ΝΗΠΙΟΥ Ή ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ (που έλεγε κάποτε και ένας φίλος μου στα ...28 του). Μόνο την διάγνωση μπορούν να κάνουν για την ...καθυστέρηση (παράγωγο : "καθυστερημένος"...).